om æblemoster

Min lillesøster har i mange år kaldt mig for Søster Lagkage. Ved egentlig ikke hvorfor, for synes da ikke jeg ligner sådan en :) Da hun fik børn, blev jeg selvfølgelig moster, og min søster synes jeg skulle have et nyt navn. En dag kaldte hun mig for æblemoster... og jeg elskede det navn med det samme.

Så ja, jeg er æblemoster. Bag navnet gemmer der sig en pige på 37, med et sind på 27 :) Jeg har altid været kreativ, fra jeg var helt lille. Hele min mors familie er det også, så jeg har det i blodet. Jeg er uddannet grafiker, så det kreative er en stor del af min hverdag.

Jeg bor alene med min datter på 6 år, som jeg selvfølgelig synes er noget af det smukkeste og dejligste på jorden :) Jeg tror hun har arvet kreativiteten. Jeg kan mærke på hende, at det også vil blive hendes udtryksform jo ældre hun bliver.

Jeg er vild med stjerner, farven gul og dansk design. Glæder mig til at indrette min nye lejlighed. Den skal blive min datter og jeg's lille verden, hvor vi føler os hjemme og kan slappe af.

Jeg er som person meget sensitiv. Lukker meget ind. Føler stærkt hvordan andre har det. Det vælger jeg at se som en gave, selvom det godt kan være en kunst i sig selv.

Det var lidt om mig. Send mig en hilsen, eller kommenter mine indlæg. Det er altid rart at vide hvad andre mener og synes.

Line :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar