onsdag den 28. september 2011

Min nye ynglingshobby...

 Jeg har altid elsket at tegne og male, men det har faktisk stået stille i ret så mange år. I sidste uge var Lærke og jeg nede hos min mor og far. Min mor maler og har maling, lærreder og staffelier. Det blev hentet frem og vi stod alle 3 ude i køkkenet og malede. Jeg blev sådan lidt angst for det tomme lærred, da det nu stod der foran mig, men jeg kom i gang og det er jeg super glad for nu. Det blev til dette billede, som nu hænger over Lærke's seng. 3 lærreder mere venter på mig og jeg glæder mig allerede.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det et helt igennem vidunderligt billede - Søde Line, du kan vist godt regne med nogle fremtidige bestillinger herfra ;o)

  Tak for din søde besked inde på min blog, det boblede helt af glæde, da jeg så der var kommet en kommentar :o)

  Begge unger er syge denne uge, så vi må lige vente lidt med at ses - Håber på en dag i næste uge...

  SvarSlet
 2. Sonja: Tak for ordene. Jeg er faktisk også blevet ret glad for billedet efter at have set på det nogle dage. Det er skønt at være i gang igen.

  Karina: Tak for de søde ord. Bestillinger modtages gerne :) Ja, passer bedre i næste uge, er også syge her. Knus

  SvarSlet
 3. Sikke et SKØNT billede! :) Hvor er det fantastisk flot malet! Og er VILD med motivet! :D

  SvarSlet
 4. Det er helt vild fint, du er da bare super dygtig. Kan man bestille og hvad tager du for et billed.

  SvarSlet
 5. KGaardsted: 1000 tak for kommentaren. Jeg bliver fuldstændig overvældet over de fine tilbagemeldinger på mine billeder. Jeg får virkelig lyst til at fortsætte :)

  Ævlebævle: Også 1000 tak til dig for de søde ord. Ja, man kan godt bestille. Det er helt nyt for mig, så skal lige tænke over priser, så det bliver fair for alle. vender lige tilbage. Er også snart klar til at sende pakke til dig. Det har jeg sagt længe, men nu tror jeg den er ved at være klar. Har været meget syg på det sidste. Rigtig god weekend når I når dertil. Det skulle blive en weekend med masser af solskin :)

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er det et flippet billede, er helt tosset med motivet:)

  SvarSlet