tirsdag den 28. februar 2012

Aften lopper

I aften gik turen igen til byens super loppemarked. Bare en lille tur i dag, men lidt kom der med hjem. Sengetøj til min elskede nevø/lidt legetøj og bog til Lærke/stof til puder m.m.
2 kommentarer:

  1. Altid dejligt med nogle loppefund, Der sker virkelig meget her på bloggen igen, så hyggelig at læse med, desværre er jeg ikke så god til at få lagt en kommentar. Jeg har flere gange været indo og ville læggen en kommentar, men så er jeg blevet afbrudt desvære, Men du skal vide at jeg nyder at læse med og bliver inspireret af alle de fine ting du laver.

    SvarSlet
  2. Kære Jeannett. Jeg har det samme problem. Læser flittigt med, men er ikke så god til det der med kommentarerne. Ærgeligt, for man bliver jo selv så glad når der er nogle der skriver. Ja, prøver at få bloggen lidt op at køre igen. Overskuddet er ved at vende tilbage. Desuden er jeg blevet en del af en gruppe på 12 kunsthåndværkere. Jeg skal dele en permanent bod sammen med min mor. Jeg har sommerfugle i maven, men det føles rigtigt. Og der tænker jeg at bloggen skal være en del af det. Så prøver nu at få det hele til at være en helhed. Knus til dig og jeg nyder virkelig også at læse med hos dig, det skal du vide.

    SvarSlet