tirsdag den 7. februar 2012

Forandring fryder

Jeg er ved at opdatere bloggen lidt. Lidt nyt skal der til. Fanerne virker ikke endnu, men jeg arbejder på det. Jeg ved ikke rigtig med "hovedet". Skal der mere på? Måske nogle billeder? Måske et "slogan"? Hvad synes i? Jeg er uddannet grafiker, og det ligger til mig at være kreativ på en computer, men synes altid, at når det når til mit eget, så bliver jeg alt for kritisk, og når ikke så langt. Kom gerne med idéer!! Jeg synes der skal lidt mere på.

For 3 uger siden blev jeg MOSTER for anden gang. Jeg knus-elsker hende den lille Nanna og glæder mig til at jeg skal være hendes gudmor den 15. april. Jeg har lavet en lille flag-ranke til hende efter en DIY herfra. Tag et kig på hendes blog. Meget inspirende. Flagranken er lavet med forskelligt stof, så den kan vendes. Hun fik også en lille blepose med lilla hvaler.1 kommentar:

  1. Super sød flagranke, den bliver de heltsikker glad for. Fedt selv at have evnerne til at rode med bloggen, bare det var mig :) Altså jeg er jo helt vild med dit æble, men vil give dig ret i at der mangler lidt mere, hvad med noget farve på skriften. Hvis jeg selv kunne finde ud af det med header, så havde jeg heltsikke årstids bestemte billeder på, men min nye er en jeg ikke behøves at skifte hele tiden. Jeg er vild med din blå bagrund, det bløder lidt op på alt det hvide. Ved ikke om det var til nogen hjælp, hilsen mig som stadig ikke har fået sende den lille ekstra pakke som lovet, men du er bestemt ikke glemt ;)

    SvarSlet