lørdag den 11. januar 2014

December's højdepunktDecember havde et højdepunkt, resten af december var for mit vedkommende ikke så spændende. Det sjove først.

Lærke og bedste veninden Freja er vilde med Rosa fra Rouladegade. Vi tog på tur, hele Freja's familie og Lærke og jeg, til Nørrebro teater for at se Rosa's Julebal. Jeg er veninde med Freja's mor og Freja og Lærke har kendt hinanden siden børnehaven.Vi startede med at tage toget til hovedbanegården, hvilket børnene synes var en oplevelse i sig selv. Derefter gik vi hyggetur på strøget, hvor alle BR, Lego og Disneybutikker blev besøgt. Derefter videre på Nørrebro, hvor vi voksne fik lov til at nyde Torvehallerne en smule inden vi endte på Nørrebro Teater. Freja's onkel arbejder på Nørre Teater, så vi var så heldige at komme med til premieren. Lærke og Freja var spændte og havde købt kunstige roser til Rosa, som hun skulle have bagefter. Forestillingen var super og pigernes øjne strålede. Bagefter kom Rosa ud i forhallen og pigerne fik talt med hende og givet hende roserne. Hun er virkelig sød hende Rosa.

For mit vedkommende blev december noget af en rutsjetur. Jeg er tilknyttet Herlev Hospital, da jeg i 7 år har haft smerter ved min højre nyre. Jeg er blevet opereret 3 gange, da det viste sig, at min nyre lå nede i mit lillebækken. De har nu syet min nyre fast, men der er stadig mange daglige smerter. Pt. går jeg sygemeldt igen igen.For et halvt år siden fandt man først usynligt blod i min urin og derefter nogle gange synligt blod. Der blev ikke reageret på det med det samme. Min egen læge slog det hen, og tilknyttede det min nyre og urinveje. På Herlev, da alle andre undersøgelser var lavet, fik jeg lavet en kikkertundersøgelse af min blære, bare lige for en sikkerheds skyld. Det viste sig at jeg havde en polyp i blæren og en masse rødt udslæt. Inden for 5 minutter var jeg havnet i en kræftpakke og blev sendt hjem med beskeden om, at jeg skulle opereres indenfor 14 dage. De ville fjerne polyppen og tjekke for kræft, samt tage biopsier for celleforandringer. Og så går alle tankerne i gang, skal jeg lige love for. Efter en uge fik jeg brev om at møde næste dag til forundersøgelser og dagen efter igen operation. Operationen gik godt, jeg er dog meget modtagelig for narkose og har virkelig svært ved at komme ovenpå igen. Jeg fik lov til at blive natten over, da mit blodryk blev ved med at være for lavt. Næste dag gik det bedre. De ville gerne have mig ud at tisse hurtigst muligt, men første gang lykkes det ikke. Jeg besvimede i min mors arme, så ondt gjorde det. Og de næste mange gange var et helvede. Her en måned efter er det ved at blive bedre. Jeg har været mega træt og er det stadig lidt, men er nu begyndt at træne igen. For et par uger siden fik jeg svar fra hospitalet. Polyppen var godartet og der var ingen celleforandringer. Men har man først haft polyp i blæren, kommer de nemt igen. Derfor skal jeg tjekkes løbende resten af livet. Hende jeg lå ved siden af, er opereret 7 gange indtil videre. Jeg er vildt lykkelig over at de opdagede det i tide inden det udviklede sig til kræft og at jeg nu bliver holdt øje med. Mine smerter fra nyren kan de desværre ikke forklare. De siger ord som kronisk og lær at leve med det. Det er lidt svært at forholde sig til, og det skal lige bearbejdes. Sikke et wake-up-call det var.

Nu går jeg lidt rundt om mig selv, skal finde roen og styrken til at leve det liv jeg gerne vil trods smerter. Jeg ved jeg kan, skal bare lige finde den rigtige vej, og lære at acceptere at det måske ikke bliver det samme som før, men måske bedre fordi jeg har lært at sætte pris på selv de små ting :)

8 kommentarer:

 1. Og vi sætter alle kæmpe stor pris på dig søde - du er en ☆ og vi ♡ dig : )

  Kram og tanker

  SvarSlet
 2. Hej. Er ikke blogger men fast læser af din blog. Jeg håber ikke at du kommer til at "døje" for meget, og jeg håber snart at tankerne omkring det hele falder på plads. Pøj pøj herfra, Stina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen Stina :) Dejligt at vide at der er nogen derude der følger med. Jeg er heldigvis god til at holde hovedet højt, så jeg er sikker på at det nok skal gå. Skal bare lige finde ud af hvordan det hele skal gøres :) mange hilsner fra mig

   Slet