mandag den 27. juni 2011

En skøn oplevelse...

I søndags var vi i den 8. himmel. Ja, det hedder det. Det er nogle sommerarrangementer for børn, der bliver afholdt her i vores kommune hen over sommeren. I søndags kom Sigurd & bjørnen Bjørn. Og hvilken lykke. Lærke glædede sig helt vildt og det var også en dejlig oplevelse. 45 min. top underholdning. Han er altså bare genial den mand, og man kan slet ikke lade være med at synge med. I får lige et par fotos derfra. Billedet af Sigurd er ret mørk, for mit kamera skulle absolut drille.Ellers sker der ikke så meget. Jeg er startet på diæt, som et led i min sygemelding. Laaang historie. Jeg må bl.a. ikke spise sukker og for meget fruktose. Så ingen søde sager og ikke så meget frugt. Svært? Ja, for pokker. Men det med de søde sager går nemmere end jeg troede det ville. Mere om det i et andet indlæg.

Lige til sidst et foto af blomsterne på vores spisebord. Vilde blomster fra haven, som Lærke har plukket. Samt en netop færdiglavet uro til Lærke. Overvejer dog at sætte lidt mindre dominerende snore på. Er de ikke lidt for tydelige, eller?


5 kommentarer:

 1. Ellers fin uro, men det ville nok være mindre dominerende med fiskesnørre. Det vil gøre, at de fine svampe rigtig kommer til udtryk.

  Sigurd er også et hit her.

  SvarSlet
 2. Hej Rie
  Tak for tippet med fiskesnørren. God idé. Synes også selv at den er for dominerende. Så om igen...
  Har meldt mig som læser på din blog, velkommen til blogland :)

  SvarSlet
 3. Hej Line.

  Som du også skulle finde ud af, at du i det hele taget har fået kommentarer, så skulle jeg finde ud af at melde mig til tjenesten med opdateringer pr. mail.

  Velkommen på min blog.

  Hilsen Rie

  SvarSlet
 4. Sikke en fin uro :) Den transparante ring i toppen, hvor kan man mon få fingrene i sådan en henne? Får jo helt lyst til selv at prøve mig frem med en uro.

  SvarSlet
 5. Hej Maria. Ringene er fra HAMA og jeg mener man kan købe dem i Panduro.jeg har også lavet en med ugler, mener også den ligger et sted på min blog. God fornøjelse :)

  SvarSlet