onsdag den 22. juni 2011

Lidt af hvert...

I går var Lærke og jeg på det lokale loppemarked og fandt en masse gode sager, selvom vi egentlig ikke gik efter noget specielt. Nogle loppedage er bare bedre end andre, og i går var en rigtig god en af slagsen.

 Det nye hit herhjemme (læs mit hit herhjemme) er dåser fra KOLD. I går var jeg særlig heldig og fandt disse.

 

 Og endnu et kup. Elefanten fra Sebra. Nypris 299,-, Min pris 10 kr. Den skal bare lige have nye elastikker.


En lækker gul sag fra Tupperware til en 5'er.

Søde, dejlige bøger til Lærke, samt 3 gode spil.

Og endelig lykkes det mig at finde dynebetræk, til at sy af. Endelig, endelig :) Og så til bare 10 og 15 kr.


Og til sidst lidt nyt fra symaskine-fronten. En fin blepose.
5 kommentarer:

 1. Fine fund. Er især vild med det lilla/lyserøde betræk. Sig til hvis du vil bytte med lidt af det!? Er det i fin nok stand!?

  SvarSlet
 2. Hej Line
  Sikke da nogle lækre fund!!! Og ja, nogle gange er man bare mere heldig end andre og det er jo også dét der er SÅ fedt ved loppemarkeder - du ved aldrig hvad du finder :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Malene: Tak fordi du kigger med på min side. Som jeg skriver I mit nyeste indlæg, har jeg først set Jer nu. Jeg vil meget gerne bytte noget af stoffet med dig. Det er lidt forvasket, men kan sagtens bruges. Hvor meget skal du bruge? Hvis du har noget andet retro-stof, vil jeg meget gerne have det i bytte. Du kan også maile til mig på: line.grafisk@sol.dk

  Tina: Ih, altså. Jeg har jo faktisk kigget med hos dig et stykke tid, men har ikke været så flink til at kommentere. Det skal der laves om på. Dejligt at du kigger med her os mig også.

  SvarSlet
 4. Jeg får desværre ikke rigtig brugt det stof som er forvasket i det (heller ikke selvom det er lidt), men måske vi kan byttes ved en anden gang. Har i hvert fald meget retrostof at bytte med og sælger også indimellem ud af det på min blogshop. Dejligt du har lyst til at følge med hos mig også:) Og dejligt du bliver så glad for kommentarerne - det er jo også dem, der gør det hyggeligt at blogge:)

  SvarSlet
 5. Hej Malene. Helt ok, jeg kigger lige ind på din side og din blogshop. Måske vi kan bytte lidt en anden gang.

  SvarSlet