fredag den 18. november 2011

Når en pakke varmer i hjertet...


Søde ævlebævle sendte mig denne pakke for et lille stykke tid siden, som en del af en pakkeleg.

Søde Jeannett, du skal bare vide hvor meget det varmede mit hjerte at modtage denne pakke fra dig. Det fineste hjemmelavede billede, som skal have en speciel plads. Små fine sukkerblomster til pynt på cupcakes, Lærke elsker dem, især fordi de er lyserøde :) Sødt retro-hjerte som hænger og pynter på mit skab, små filtkugler som skal laves til et armbånd til mig samt skøn chokolade, som smagte vidunderligt. Og så kommer der tilmed en pakke mere... jamen Jeannet, det er allerede bare så fint så fint :) Endnu engang 1000 tak, det er bare så skønt at man kan glæde hinanden på denne måde.

7 kommentarer:

 1. Dejlig du blev glad for pakken, jeg er bare lidt presset så jeg nåede ikke det hele, men så kan du bare glæde dig til en lille jule pakke :) Vi er også super glad for den fine pakke du sendte, æble smækken ruger ve flittig.

  SvarSlet
 2. Fine fine ting du der har fået - er især vild med billedet :)

  Her er lidt stress på her for tiden (men det kender du vist alt til lige nu), så har ikke lige fået svaret dig - super lækkert med så mange HAMA-ringe, vi må ses snart så jeg kan få gang i nogle julegaver :) Har fået en lille smule mere retrostof, hvis du er interesseret, det kan ses på bloggen min :)

  SvarSlet
 3. Kære søde Karina

  Retrostof, ja tak :) Mon jeg har noget mere stof du kunne bruge? Knus til Jer alle

  SvarSlet
 4. Altså karina. Det der stof i blå og grønne farver med blomster og æbler. Er det noget du bytter med? Så fint er det!! Knus fra Line

  SvarSlet
 5. Hej igen søde Line,

  Jo jeg bytter også gerne stoffet med blomster og æbler ;) Måske du stadig har noget stof med Babuskhadukker (eller hvad de nu hedder) på :)

  Håber din undersøgelse i dag (eller var det i morgen?) bliver hurtigt overstået, så du kan få den ud af hovedet ;)

  Kram Karina

  SvarSlet
 6. Hej Karina

  Jeg kigger lige i flytterodet efter mere babuskha-stof. Tror jeg har mere. Bytter gerne med det. Håber vi snart kan ses, så du også kan få hama-ringene. Jeg har bare ret meget at se til lige nu, men mon ikke der kan blive tid til dig :)
  Knus og hils

  SvarSlet
 7. Hej igen søde Line - Lyder skønt at du vil bytte med Babuskha-stof, hvis du har mere - Det haster ikke med HAMA-ringene, da jeg har droppet min julegaveide på den front, men glæder mig nu alligevel til at få dem, da andre ideer er sprunget ud til after jul ;)

  Bare tag alt den tid du behøver, ved jo du har andet at ordne lige for tiden - glæder mig forøvrigt vildt til at se jeres nye HOME SWEET HOME ;) Så håber vi må få lov til snart at invadere jer for en stund :)

  SvarSlet